Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava efectuează în această perioadă un stagiu de pregătire centralizată în Croația. La finele săptămânii trecute ei au disputat un al doilea meci amical în compania unei echipe din primul eșalon valoric din țara gazdă.

La fel ca și în primul meci, cel cu Sibenik, sucevenii au primit gol pe finele reprizei a doua și în duelul cu NK Istra 1961. În prima partidă Foresta a pierdut cu 2-0, de această dată doar cu 1-0 și a avut două mari ocazii pe final de meci prin Chika și Manole..

Echipa de start a Forestei Suceava: Terzic, Pavletic, Simic, Bulat, Crap, Denkovic, Jazanovic, Ilie, Safarovic, Popovici, Chika. Au mai fost utilizați: C. Mihăescu, Chelari, Samson, Olowaseun, Arnold, I. Mihăescu, Cimbru, Botezatu, Manole.

Foresta Suceava va mai disputa un joc de pregătire în compania formației FK Zarkovo (Serbia, Liga a II-a), pe 18 ianuarie, la ora 11.00. În funcție de rezultatele înregistrate, gruparea suceveană va mai disputa unu sau două meciuri în faza următoare a competiției.

De menționat faptul că Foresta Suceava are un nou director tehnic în persoana lui Kuzman Babeu. Fost campion în Iugoslavia cu Obilic Belgrad, Babeu vorbește croata și româna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava