Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Formaţia de juniori Under 19 de la Liceul cu Program Sportiv a reuşit să se califice la turneul zonal după ce a încheiat pe poziţia secundă a Seriei I sezonul regulat. Echipa antrenată de Răzvan Bîgu şi Claudiu Sevaciuc a realizat o linie de clasament alcătuită din 13 victorii şi 3 înfrângeri, fiind devansată în ierarhie de Politehnica Iaşi.
„Este un rezultat obţinut cu multă muncă, pentru care merită felicitaţi toţi jucătorii. Ca o completare, nu trebuie neglijat faptul că în retur a trebuit să ne descurcăm fără cinci dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei, care astă iarnă au făcut pasul la Liga a III-a. Astfel, Augustin Cărbune, Vasile Boca, Daniel Bejenar şi Florin Robciuc au ajuns la Foresta, în vreme ce Abel Coajă a fost transferat de Bucovina Rădăuţi”, a declarat antrenorul Răzvan Bîgu.
La turneul zonal care va avea loc la Iaşi, în zilele de 11 şi 12 mai, sucevenii se vor lupta pentru calificarea la turneul final cu formaţiile AFC Odorheiu Secuiesc, Suporter Club Oţelul Galaţi şi Politehnica Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava