Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupa de juniori B de la LPS Suceava a încheiat, stagiul de pregătire de la Câmpulung Moldovenesc cu un meci amical în compania echipei similare de la Dunărea Galaţi, clasată pe locul III în Seria a II-a a Campionatului Naţional. Întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea sucevenilor antrenaţi de profesorul Ovidiu Murariu.
LPS Suceava a deschis scorul la jumătatea primei reprize prin Prisăcaru, după un corner şi şi-a dublat avantajul în debutul părţii a doua după un contraatac finalizat de Grosieriu. De partea cealaltă, galaţenii au redus diferenţa pe final, printr-un şut din interiorul careului.
Ovidiu Murariu a aliniat urmatorul “11”: Andrei Honceriu – Alexandru Pricopie, Mugurel Florescu, Adrian Popovici, Lucian Benea – Florin Bejenar, Andrei Prisăcaru, Lucian Adamovici, Ionel Zeamă – Narcis Grosieriu, Robert Ciobanu. Au mai intrat: Petrică Reziuc, Ionuş Iuşca, Cristian Gulei, Ionuţ Holban, Gică Gabor, Dumitrel Drancă, Vasile Ungureanu, Lucian Scripcariu şi Constantin Pintescu.
“După o săptămână de pregătire intensă, cu câte două antrenamente pe zi, unul fizic şi unul de ordin tehnico–tactic, meciul de final a constitiuit un bun prilej de analiză a acestei perioade. Sunt mulţumit de modul în care au răspuns sportivii la efort.  În perioada următoare rămân de pus la punct aspectele de ordin tactic. Vor urma o serie de jocuri cu echipe de nivelul juniorilor A şi B, dar şi niste teste mai serioase cu echipe de Ligă a IV-a şi chiar de Ligă a III-a, obiectivul propus la finele campionatului fiind acela de clasare pe unul din primele III locuri ale seriei”, a declarat Ovidiu Murariu.
Ocupantă în acest moment a locului III în clasamentul Seriei I, grupa de juniori republicani B de la LPS Suceava va debuta în sezonul de primavară pe data de 7 martie, când va primi pe stadionul “1 Mai” din Iţcani vizita echipei FCM Dorohoi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava