Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava va organiza, în această iarnă, Campionatul de futsal, ajuns deja la a şaptea ediţie. Scopul competiției este acela de menține în formă echipele participante în ligile a IV-a şi a V-a pe timpul pauzei competiţionale dintre tur şi retur. Competiţia va fi compusă, ca şi în anii trecuţi, din patru turnee zonale.

Primul turneu va avea loc la Gura Humorului, pe data de 6 februarie, cu participarea formațiilor Victoria Vatra Moldoviței, Sporting Poieni Solca, AS Marginea și Forestierul Frumosu.

Turneul al doilea se va desfășura pe 13 februarie, la Vicov, avându-le pe Progresul Frătăuții Vechi, Viitorul Negostina, Academica Gălănești și Polul Nord Brodina pe tabloul de concurs.

Al treilea turneu se va disputa pe 20 februarie, cu Voința Hănțești, Juniorul Suceava, Bucovina Dărmănești și Voința Zvoriștea pe lista de start.

Cel de-al patrulea turneu zonal va fi găzduit de sala de sport din Dolhasca, pe 27 februarie, și va beneficia de prezența echipelor Recolta Fântânele, Juniorul Salcea, Sporting Voința Bunești și Siretul Dolhasca.

Meciurile se vor desfășura pe parcursul a două reprize a câte 15 de minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă urmând să fie formată dintr-un portar, plus patru jucători de câmp. Fiecare formație poate miza pe un lot de maximum 20 de persoane, format din 16 jucători de câmp, doi portari, un antrenor şi un delegat.

La turneul final, care se va desfășura la Hănțești, pe data de 6 martie, se vor califica primele două clasate de la fiecare turneu zonal.

Precedentele șase ediţii ale Campionatului judeţean de futsal au revenit formaţiilor Viitorul Liteni, în două rânduri, Bucovina II Rădăuţi, Viitorul Adâncata, Stejarul Cajvana şi Viitorul Negostina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava