Concert pascal
MOPAN Suceava

În mod cert una dintre cele mai puternice şi mai competitive Asociaţii Judeţene de Fotbal este AJF Suceava, mai ales dacă ne gândim la faptul că are în portofoliu o ligă a IV-a cu 16 echipe şi trei serii de ligă a V-a. Totuşi, se pare că criza financiară i-a „atins” şi pe cei din eşaloanele inferioare ale fotbalului românesc.
La ultima „strigare” a preşedintelui AJF Suceava, Aurel Daicu, câteva din formaţiile care au evoluat în sezoanele precedente în Liga a IV-a au renunţat. Prima care şi-a declinat posibilităţile de a evolua în eşalonul IV a fost Dorna Vatra Dornei, formaţia care a câştigat lejer seria a III-a a Ligii a V-a şi care vrea să joace în continuare la acelaşi nivel. Mai sunt două formaţii care se pare că nu vor mai continua în eşalonul IV, Foresta Mălini şi Rapid II Suceava.
„Pentru că nu şi-au achitat obligaţiile ce le reveneau, conform articolului 39 din ROAF ele sunt pasibile de excluderea din competiţie. Acest lucru va fi hotărât de viitoarea şedinţă a Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.
Oricum în locul lor şi-au manifestat disponibilitatea de a lua startul în Liga a IV-a, Şomuzul Preuteşti şi Voinţa Stroieşti. Probabil că ne vom îndrepta spre o serie cu doar 14 echipe, aşa cum se pregătea de mai mult timp.
Un lucru bun este acela că vom avea şi în sezonul viitor trei serii a câte cel puţin 10 echipe în Liga a V-a. Este posibil să fie mai multe formaţii într-o serie.
Liga a IV-a va debuta pe 18 august, iar pe 25 august vom avea meciuri de Cupa României. Campionatul Ligii a V-a va debuta în prima duminică a lunii septembrie.
La prima întâlnire cu delegaţii echipelor participante în ligile a IV-a şi a V-a vom stabili exact ce mai este de făcut şi vom stabili programul jocurilor” a declarat preşedintele AJF Suceava, Aurel Daicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava