Concert pascal
MOPAN Suceava

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Suceava a aprobat sistemul de desfășurare al Ligilor a IV-a și a V-a în sezonul competițional 2015-2015. Liga a IV-a va reuni la start un număr de 18 echipe, cu patru mai multe decât anul trecut. În condițiile în care Bucovina II Frătăuții Noi și Sporting II Arbore s-au desființat, din precedentul sezon au rămas 12 formații: Bradul Putna, Șomuzul Preutești, Șomuz Fălticeni, Progresul Frătăuții Vechi, Avântul Volovăț, CS Gura Humorului, Moldova Drăgușeni, Viitorul Liteni, Minerul Iacobeni, Viitorul Verești, Zimbrul Siret și Voința Stroiești. Acestora li se adaugă nou-promovatele Flacăra Vicovu de Jos și Victoria Moldovița, plus patru grupări ajunse pe bază de invitație pe tabloul Ligii a IV-a: Știința Vicovu de Sus, Recolta Fântânele, Silva Udești și Unirea Milișăuți. Noul sezon al Ligii a IV-a urmează să debuteze pe data de 24 august.
În ceea ce privește Liga a V-a, aceasta se va desfășura din viitorul sezon într-un sistem cu două serii a câte 13 echipe, est și vest, pentru a asigura numarul minim de meciuri impuse de regulament.
Ca noutate pentru competițiile destinate copiilor și juniorilor, în sezonul 2014/2015 vor exista campionate pentru toate vârstele: Juniori C (născuți în anul 2000), Juniori D (2002), Cupa Hagi Danone (2003), Juniori E (2004), Juniori F (2005) și juniori G (2006).
Tot în premiera, AJF Suceava va organiza în acesta an și Supercupa fotbalului județean, în care se vor întâlni campioana Ligii a IV-a și câștigătoarea fazei județene a Cupei României. Prima ediție a Supercupei va avea loc duminică, 17 august, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul din Rădăuți și va aduce față în față formațiile Bradul Putna și Progresul Frătăuții Vechi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava