• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

LPS Suceava a ocupat ultimul loc la turneul zonal al Ligii Elitelor – under 15 la fotbal. Trupa antrenată de Ovidiu Murariu a pierdut toate cele trei meciuri jucate pe terenul sintetic al bazei Arcom din Capitală: 0-1 cu ACS Colțea Brașov, 1-8 cu Rapid București si 1-9 cu FCSB.
“Este un final de stagiune cu o experiență frumoasă trăită la București. Felicitări tuturor și sper că am avut de învățat la acest turneu. În acelasi timp, vrem să le mulțumim gazdelor de la FCSB pentru modul în care au organizat această competiție”, a precizat Ovidiu Murariu.
Sucevenii au mizat pe jucătorii: Ștefan Șutu, Cătălin Aioani, Ovidiu Lăpușneanu, Adrian Dimitriu, Iulian Coroamă, Cosmin Monah, Ionuț Sîrghie, Robert Locic, Daniel Muntean, Darius Cușnir, Ianis Smocot, Gabriel Cîrstean, Sebastian Dîrțu, Ștefan Ignat, Alexandru Spoială, Alexandru Savin, Claudiu Par, Răzvan Văleanu, Ricardo Zlotar, Ionuț Butnaru, Alexandru Ștefănucă, Alexandros Ilisescu, Cosmin Liuță, Alexandru Nechifor, Darius Popescu, Vlăduț Serediuc și Daniel Corniciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava