Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupa de copii născuţi în anul 2004 de la Juniorul Suceava a fost campioana de la Braşov Indoor Cup, acolo unde a concurat în cadrul Balkan Elite Cup alături de alte 27 de formaţii de top din România şi ţările învecinate. Echipa pregătită de Constantin Dumistrăcel şi Mihai Guriţă a realizat un turneu perfect, izbutind să învingă toţi adversarii pe care i-a întâlnit.
Sucevenii au câştigat lejer grupa din care au făcut parte după 4-1 cu ASA Târgu Mureş, 4-1 cu Atletico Roşiori şi 4-0 cu ACS Prejmer. Cel mai categoric succes l-au realizat în optimi, 8-0, cu Unirea Tărlungeni, după care a urmat un 3-0, în sferturi, cu Luceafărul Cluj şi un 3-1, în semifinale, cu CFR Simeria. În ultimul act, Juniorul a dispus la limită, cu 1-0, de sârbii de la Vojvodina Novi Sad, unicul gol al partidei fiind reuşit de Alexandru Savin, cu un volé de zile mari. În plan individual, Cătălin Aioani s-a ales cu distincţia acordată celui mai bun portar al turneului.
„A fost o competiţie extrem de puternică, la care au participat cele mai tari echipe din România: Academia Gheorghe Hagi, Steaua Bucureşti, CFR Cluj, fiind prezentă şi campioana naţională, Atletico Arad. Copiii merită felicitaţi din plin pentru modul în care au abordat competiţia. Au fost concentraţi la maximum şi au arătat un nivel înalt al evoluţiilor de la primul până la ultimul meci. Mulţumim pentru sprijin părinţilor, dar şi managerului Bogdan Pantea”, a declarat antrenorul Constantin Dumistrăcel. Pentru performanţa obţinută, cei de la Juniorul Suceava au primit din partea organizatorilor dreptul a participa gratuit în primăvara acestui an la un turneu de pregătire şi jocuri în Franţa.
Iată şi lotul de jucători folosit de antrenorii Constantin Dumistrăcel şi Mihai Guriţă la întrecerea de la Braşov: Cătălin Aioani – portar; Luca Atitienei, Robert David, Mihnea Moştoflei, Daniel Corniciuc, Matteo Vacariu, Eduard Neamţu, Sebastian Dârţu, Dimitrie Toader, Bogdan Butnar, Ionuţ Nistor, Alexandru Savin, Ionuţ Buceac şi Vlad Tcaciuc – jucători de câmp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava