Concert pascal
MOPAN Suceava

Publicul iubitor de fotbal din Suceava abia a așteptat meciul din etapa a IV-a a seriei I a Ligii a II-a când echipa lor favorită, Rapid, juca pentru prima dată în noul sezon competițional pe ”Areni”. Încurajați de rezultatele bune obținute în partidele anterioare, egaluri la Slobozia și Galați, spectatorii au venit cu mari speranțe la stadion. Din păcate ei au plecat dezamăgiți acasă pentru că gruparea suceveană a evoluat modest și a pierdut fără dubii jocul cu ACS Berceni.

Apăsați de lipsurile financiare cu care se confruntă și în mod cert obosiți după două meciuri jucate pe terenuri grele la interval de doar trei zile, jucătorii suceveni au jucat fără orizont, au gafat în momentele importante și au ales cele mai neinspirate soluții pe fazele de atac.

În prima repriză sucevenii au fost mai activi, dar nu au avut luciditate în fazele periculoase pentru poarta bucureștenilor. Oaspeții, mai proaspeți pentru că au stat cu o etapă în urmă, au beneficiat de câteva cornere la care au fost destul de incisivi. Oricum, nu ar fi putut marca, în opinia noastră, dacă nu ar fi ”intervenit” portarul Pascal care a scăpat copilărește o minge înaltă drept în fața lui Sandu care a înscris în poarta goală. Goalekeeper-ul sucevean este unul cu reflexebune, însă ”neatent” în unele faze destul de simple.

A fost 0-1 la pauză și toată lumea din tribune aștepta un reviriment după cele 15 minute de odihnă și sfaturi. Dezamăgirea a fost destul de mare în partea secundă a meciului dintre Rapid Suceava și ACS Berceni, gazdele nereușind timp de 45 de minute să expedieze niciun șut pe spațiul porții bucureștene. Aflați în avantaj pe tabela de marcaj, oaspeții s-au retras în propria jumătate și au jucat pe contraatac. Soluția a fost bună pentru că fundașii celor din Berceni au au fost, și la propriu și la figurat, peste atacanții suceveni și au respins toate mingile de angajament jucate pe sus și absolut neinspirat de suceveni. După ce au obosit să ”lupte” cu apărătorii adverși, sucevenii au cedat și au mai primit un gol în minutul 79 când Cârstea a profitat de stângăcia fundașilor suceveni.

A fost la final 0-2 în disputa Rapid Suceava – ACS Berceni la capătul unui joc în care oaspeții au fost mai proaspeți și mai inspirați decât sucevenii. Mai trebuie de menționat un lucru în legătură cu formația gazdă, acela că jucătorii sub 21 de ani care au evoluat în partida din etapa a IV-a au fost peste măsură de emoționați și au încercat să facă lucruri mai complicate decât pot.

”S-a văzut că nu avem un lot, nici numeric, nici valoric, care să poată rezista unei săptămâni cu trei meicuri la diferență de trei zile. Oaspeții au fost mai proaspeți și au profitat de greșelile noastre.

La situația financiară complicată cu care ne confruntăm, eu zic că avem și așa prea multe puncte. Avem nevoie de sprijin și asta cât mai repede” a declarat antrenorul sucevenilor, Marin Barbu.

Rapid Suceava: Pascal – Bălan, Fl. Plămadă, Sava, Semeghin – Cerlincă (’62 Fedorovici), Velescu, Căinari, Golofca (’46 Stănescu) – M. Negru, Ionesi (’75I.Plămadă).

ACS Berceni: Meilă – Sandu, Ghinea, Fâşie, Pazon – Al. Stan, Al. Radu, Pătraşcu (’78 Mihai), Pivniceru – Nistor (’82 Stefan), Cârstea (’85 Voican).

Rezultate consemnate în etapa a IV-a a seriei I a Ligii a II-a:

CSMS Iași – FC Clinceni        0-2

Rapid Suceava – ACS Berceni           0-2

Farul Constanța – CF Brăila    0-1

Rapid București – SCBacău   1-0

Unirea Slobozia – Dunărea Galați      3-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava