Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava are şansa în penultima etapă a seriei I a Ligii a II-a să-şi „spele toate păcatele” dacă învinge pe terenul celor de la Sportul Studenţesc. Meciul va avea loc joi de la ora 18.00 la Bucureşti.
Dacă formaţia studenţească ar fi jucat cu aceeaşi garnitură ca în turul campionatului, atunci lucrurile ar fost fost complicate rău, însă după disputele la „cuţite” între patronul Vasule Şiman şi foştii fotbalişti de la sportul Studenţesc lucrurile s-au schimbat. Pentru gruparea din capitală evoluează un grup de sportivi foarte tineri şi neexperimentaţi, dovadă fiind rezultatele din ultimele cinci runde în care bucureştenii nu au marcat niciun gol, dar au primit 27!
Este momentul ca Rapid Suceava să demonstreze că poate, aşa cum a făcut-o în majoritatea partidelor disputate în deplasare. Un succes al sucevenilor i-ar plasa într-o poziţie favorabilă în lupta pentru evitarea retrogradării. Dacă Dinamo II se pare că a depus „armele”, în luptă au mai rămas Chindia Târgovişte, farul Constanţa şi Sportul Studenţesc. Cum târgoviştenii vor juca acasă, ei au prima şansă în meciul cu Unirea Slobozia şi pot face 26 de puncte, iar Farul Constanţa va evolua în ultima etapă acasă cu Săgeata Năvodari, virtual promovată dacă trece de Dunărea Galaţi, totul se rezumă la un o victorie pe terenul Sportului Studenţesc. În cazul în care Rapid Suceava va câştiga, ea are mai multe variante în partida cu CS Otopeni din ultima etapă pentru a rămâne în Liga a II-a. Condiţia necesară este reprezentată de o victorie la Sportul Studenţesc.

Etapa a XXIX-a a seriei I a Ligii a II-a programează meciurile:
Sportul Studenţesc – Rapid Suceava
Delta Tulcea – FC Botoşani
Săgeata Năvodari – Dunărea Galaţi
CF Brăila – Dinamo II
Unirea Slobozia – CS Buftea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava