Rapid Suceava a fost la 10 minute distanță de a scoate un punct pe terenul echipei Farul Constanța. A venit însă o lovitură liberă, o deviere norocoasă, un șut defectuos a lui Silvășan și gazdele și-au trecut în cont toate cele trei puncte puse în joc. Adevărul este că în fotbalul actual este foarte dificil să scoți ceva din meciurile din deplasare fără să marchezi. O dovadă a acestui fapt o reprezintă și remizele anterioare ale sucevenilor, 2-2 la Slobozia și Clinceni și 1-1 la Galați.
Partida dintre Farul Constanța și Rapid Suceava a fost dominată destul de autoritar de gruparea gazdă, însă ocaziile de gol au fost puține și neclare. Sucevenii s-au apărat bine, însă pe faza de atac au fost modești, în duelurile pentru minge de la mijlocul terenului, cu excepția lui Velescu și el destul de rigid, fiind tot timpul pe locul doi.
Încă un eșec la limită pentru rapidiștii suceveni și până la finele turului mai au un singur meci, miercuri 6 noiembrie de la ora 14.00 cu Rapid București. După acest joc foarte important, sucevenii vor avea două săptămâni de pauză până la următoarea partidă oficială și timp destul pentru a analiza ce este de făcut pentru a rezolva capitolul eficacitate și pe cel de sporire a încrederii în meciurile de pe ”Areni”.

Farul Constanța: Vl. Neagu – Băjan, Buzea, Bumbac, Mansur -Ivanovici (cpt.), I. Florea, N. Creţu, Bolat – Silvăşan, Butoi
Rezerve: G. Curcă – E. Năstase, Niţescu, Coconaşu, S. Tothăzan, Igiroşanu, G. Anton
Antrenor: Ion Răuţă

Rapid Suceava:  Pascal – D. Bălan, Fl. Plămadă (cpt.), Sava, Semeghin – D. Cristescu, Velescu, Sumanariu, Cerlinca – M. Negru, Căinari
Rezerve: Arteni – Golofca, Vl. Stănescu, Nastasiu, Fedorovici, Luţac, Ionesi
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Rezultate consemnate în etapa a XI-a a seriei I:
Farul Constanța – Rapid Suceava    1-0
SC Bacău – Unirea Târlungeni    2-1
CSMS Iași – Dunărea Galați    4-1
FC Clinceni – ACS Berceni    2-1
CF Brăila – Gloria Buzău    0-2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava