MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuţi a încheiat seria meciurilor amicale cu o victorie, scor 2-0, obţinută pe terenul din Bădeuţi, în faţa celor de la Zimbrul Siret.
Echipa antrenată de Daniel Bălan şi Dorin Goian s-a impus printr-o dublă semnată de Robert Ciobanu, oaspeţii având cea mai mare şansă de gol pe parcursul reprizei a doua, când Vali Prutean a apărat o lovitură de la 11 metri.
Bucovina Rădăuţi a început în următoarea formulă de joc: Puianu – Corniciuc, Vişinar, Florescu, Antonesei – Vicliuc, Vitu, D. Bălan, Ungureanu – Ionesi, R. Ciobanu. Pe parcurs au mai evoluat: Prutean – Timiş, Stoian şi Tironeac.
Formaţia rădăuţeană a terminat seria meciurilor de pregătire cu un bilanţ de patru victorii şi o înfrângere, 8-0 cu Sănătatea Darabani, 5-1 cu LPS Suceava, 2-0 cu Şomuz Fălticeni şi 2-0 cu Zimbrul Siret, respectiv 1-2 cu Ceahlăul Piatra Neamţ.
Vitu şi compania vor debuta în sezonul de primăvară sâmbătă 10 martie, când pe stadionul Municipal va sosi liderul seriei întâi a Ligii a III-a, Aerostar Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava