Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuţi a fost învinsă clar, cu scorul de 4-0, la Dorohoi, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a seriei a  Ligii a III-a. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 13 prin Sandu, care l-a învins cu Butnariu cu o lovitură plasată de cap. Rădăuţenii și-au revenit destul de repede și au încercat poarta adversă prin șuturile expediate de Apostol, Ionesi şi Duţică.

Cei care au punctat însă pe tabela de marcaj au fost tot jucătorii echipei gazdă, același Sandu majorând scorul în minutul 35.

În dorinţa de a întoarce soarta jocului, antrenorul Lucian Burlacu a efectuat două schimbări ofensive la pauză, introducându-i în teren pe Agbleta şi Viu. Cei doi jucători introduși pe teren după primele 45 de minute de joc nu au reușit să schime ”fața” partied și Bucovina Rădăuți a mai primit două goluri până la finele întâlnirii. A marcat întâi Cososchi în minutul 60, pentru ca Grumezescu să stabilească scorul final în prelungiri.

Bucovina Rădăuţi a evoluat în alcătuirea Butnariu – Ţugui, Breniuc, Vitu, Duţică,  Ionesi, Obreja, Zaremba, Păsăilă, Stoian, Apostol. Au mai intrat Agbleta, Viu, Rusu şi Alupei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava