• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucovina Rădăuţi a reușit să facă un meci bun pe terenul grupării Ceahlăul II Piatra Neamț în cadrul etapei a XI-a a seriei I și scos o remiză, cea de-a patra din actualul sezon al Ligii a III-a. După o primă repriză echilibrată, oaspeţii au dominat clar partea secundă a întâlnirii, numai că ratările lui Zaremba, Sabie, Botoşan sau Popescu i-au privat pe rădăuţenii de obţinerea primei victorii stagionale. În urma acestui rezultat, formaţia pregătită de Dan Stoica rămâne pe ultima poziţie în clasament, la două lungimi distanţă de Aerostar Bacău şi Sporting.
Bucovina Rădăuţi a evoluat în alcătuirea Butnariu – Viu, Alupei, Hrimiuc, C. Ciurlă – Mihalovici, Zaremba, Păsăilă, Botoşan – Sabie, Popescu. A mai intrat Sfârnaciuc.

Rezultate înregistrate în etapa a XI-a:
CSM Moineşti – Cetatea Tg. Neamţ    0-1
FCM Dorohoi – Sporting Suceava    6-3
Ceahlăul II Piatra Neamţ – Bucovina Rădăuţi    0-0
Kosarom Paşcani – Petrotub Roman    0-0
FC Bucovina Pojorâta – Aerostar Bacău    0-0
Ştiinţa Miroslava a stat în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava