Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda cu numărul VI a seriei I a Ligii a III-a de fotbal a fost favorabilă doar pentru două, din cele trei echipe sucevene care s-au aliniat la start. La finele săptămânii trecute Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți au câștigat, în timp ce Șomuz Fălticeni a suferit primul eșec din acest sezon competițional.

Pornită favorită clară în duelul cu nou-promovata Bradul Borca, Foresta Suceava a suferit în prima repriză când a și încasat un gol semnat de Denis Șerban. După ce au fost treziți la pauză, elevii antrenorului sârb Ivan Gvozdenovic și-au revenit și au punctat de trei ori, de două ori prin ”turnurile gemene” Alexandru Marin și Robert Martin, a treia oară marcând fundașul Celeadnic.

Și Bucovina Rădăuți și-a trecut în cont toate cele trei puncte puse în joc în meciul de la Dante Botoșani. Pentru elevii antrenorului Iulian Ionesi au înscris Stoian, Robert Ciobanu și Mugur Florescu, pentru gazde reducând din handicap Merticariu.

Șomuz Fălticeni a pierdut locul întâi în clasament după ce a fost învinsă pe teren propriu de Ceahlăul Piatra Neamț. Unicul gol al partidei a fost marcat de Marius Matei în minutul 39.

În cadrul etapei a VII-a a seriei I a Ligii a III-a, Foresta Suceava va primi pe stadionul ”Areni” vizita echipei Juniorul Vaslui, pentru ca apoi miercuri să joace acasă partida restanță cu Bucovina Rădăuți.

Runda a VII-a programează un nou derby sucevean, Bucovina Rădăuți urmând să întâlnească Șomuz Fălticeni. De menționat faptul că gruparea fălticeneană va avea din nou ca adversară formația Ceahlăul Piatra Neamț în turul patru al Cupei României.

Etapa a VI-a a seriei I programează meciurile:

Bradul Borca – Foresta Suceava     1-3

Șomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț         0-1

Hușana Huși – Știința Miroslava     0-2

Juniorul Vaslui – CSM Pașcani      3-0

Dante Botoșani – Bucovina Rădăuți        1-3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava