Concert pascal
MOPAN Suceava

Prima etapă a sezonului oficial al seriei I a Ligii a III-a de fotbal a programat la finele săptămânii trecute un derby local, Șomuz Fălticeni – Foresta Suceava. După câteva partide amicale în care s-a descurcat, oarecum, peste așteptări, gruparea pregătită de Ionuț Moșteanu a ”atacat” cu încredere partida cu echipa lui Iulian Ionesi.

Jocul a fost unul foarte echilibrat, dar afectat serios de calitatea terenului. A fost 0-0 până în ultimul minut când Alexandru Savin a profitat de o eroare în defensiva oaspeților și a marcat unicul gol al partidei. Cu acest succes, Șomuz Fălticeni a intrat și ea în cărțile play-off-ului urcând pe locul IV. De cealaltă parte, Foresta Suceava ar fi putut urca pe primul loc al clasamentului în cazul unei victorii, profitând de remiza neașteptată a liderului Dante Botoșani la CSM Pașcani.

Oricum, dacă ne întoarcem puțin în timp, nu foarte de departe, trebuie de menționat faptul că Foresta Suceava a pierdut de fiecare dată în prima etapă din noul an.

Pentru Foresta Suceava aurmează meciul cu Știința Miroslava de pe propriul teren. Formația ieșeană a pierdut și ea în prima rundă a anului la Piatra Neamț.

”Norocoasa” etapei a fost Bucovina Rădăuți, grupare care a câștigat meciul de acasă cu Hușana Huși cu 3-2, în ultimul minut de joc. Pentru gazde au punctat Coroamă, Merticariu și Florescu, acesta din penalty, în timp ce pentru oaspeți au marcat Alexandru Marin și George Dănăilă.

Penultima etapă a sezonului regular programează câteva meciuri deosebit de interesante. Dante Botoșani va juca pe teren propriu cu Bucovina Rădăuți, Șomuz Fălticeni va evolua la Hușana Huși, iar Ceahlăul Piatra Neamț la Juniorul Vaslui.

Rezultate consemnate în etapa a XVI-a:

Șomuz Fălticeni – Foresta Suceava          1-0

CSM Pașcani – Dante Botoșani   1-1

Bucovina Rădăuți – Hușana Huși               3-2

Ceahlăul Piatra Neamț – Știința Miroslava             1-0

Sportin Vaslui – CSM Bacău         2-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava