Concert pascal
MOPAN Suceava

Vreme excelentă pentru fotbal pe stadionul ”Areni” la meciul de sâmbătă 10 octombrie dintre Foresta Suceava și Hușana Huși. După un început neconclident de campionat, echipa suceveană nu mai avea loc de întors în fața liderului la zi după patru etape, Hușana Huși.

Gazdele au început destul de timid jocul și au arătat circumspecție în fața unei grupări care se prezenta la acest meci fără gol primit. Sebi Nechita a fost primul care a încercat poarta vasluienilor, dar fără succes. Golul a venit totuși în minutul 30 când Robert Martin, scăpat singur a marcat cu un șut fără speranțe pentru portarul celor din Huși. Dominarea Forestei Suceava a continuat și după pauză și Andrei Cerlincă a înscris golul de 2-0 după o pătrundere bună pe partea dreaptă a lui Vișinari.

Hușana Huși a încercat să revină și a presat oarecum gruparea suceveană, dar nu a avut consistență în ofensivă. Jocul a fost puțin confuz în ultimele 10 minute, însă tot echipa gazdă a profitat. Tânărul Sîncelean a fost bine găsit de Alexandru Marin în careul oaspeților, și-a păstrat calmul și a trimis balonul în plasă la colțul lung.

În pofida protestelor, poate firești, ale vasluienilor, victoria Forestei Suceava a fost una fără dubii și oaspeții ar trebui să-și dea seama că încă nu au jucat cu echipele de calibru din seriei. Pentru sucevenii cele trei puncte au venit la fix, însă, așa cum anticipam de altfel, pericolul vine în lupta pentru promovare de la colegele de seriei, Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți. Etapa a VI-a, Foresta Suceava va evolua pe terenul nou promovatei Bradul Borca.

Foresta Suceava: Gal – Sumanariu, Vișinari, Celeadnic, Drugă – Novacek, Nechita, Stănescu, Filip – Cerlincă, Robert Martin. Au mai jucat: Vitu, Ticu, Sîncelean, Alexandru Marin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava