În a doua partidă în fața propriilor suporteri din actualul sezon competițional al seriei I a Ligii a III-a de fotbal, Foresta Suceava a primit pe stadionul ”Areni” vizita echipei CSM Roman. Gazdele s-au temut puțin înainte de meci de experimentata grupare romașcană, însă totul s-a rezolvat după primele 45 de minute. Deși au marcat primii, oaspeții au încasat apoi cinci goluri din partea sucevenilor și au cedat în final cu 1-5.
Nici bine nu se așezaseră cele două formații pe teren că Nuțescu a profitat de o nesincronizare în defensiva suceveană și a marcat. Egalarea a survenit în minutul 23 când Paul Mateiciuc a găsit plasa porții celor de la CSM Roman. Bouadilla i-a adus pe suceveni în avantaj, pentru ca tehnicul Rigoni să facă 3-1. A fost 4-1 la pauză în favoarea celor de la Foresta Suceava, fundașul lateral Onofraș trecându-și și el numele pe lista marcatorilor.
Gazdele au redus din turație în partea secundă, dar ”prâsnelul” Bouadilla a mai găsit încă o dată drumul spre plasa porții romașcane.
A fost așadar 5-1 pentru Foresta Suceava în duelul cu CSM Roman și formația pregătită de Selim Benachour arată din ce în ce mai bine. Moral bun pentru suceveni pentru că etapa viitoare ei se vor deplasa în Harghita acolo unde Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni au luat trei, respectiv patru goluri, fără să marcheze vreunul, de la KSE Tîrgu Secuiesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava