MOPAN Suceava

De vreo patru ani, cred, formația de fotbal a Sucevei se chinuie să revină acolo unde a fost în ceea mai mare parte a istoriei ei, în Divizia B sau Liga a II-a. Este drept că bucovinenii au avut și zile de exepție în primul eșalon valoric, dar ele, deși au fost frumoase, au fost efemere. Baza echipe de fotbal a Sucevei a reprezentat-o Divizia B în care a și evoluat cel mai mare a timpului.

În aceste zile suntem în momentul în care Foresta Suceava, încearcă din nou să ajungă în eșalonul superior. A fost un sezon în care elevii antrenorului Dorin Goian au dominat ”acțiunea”, însă acum este momentul adevărului.

În prima fază a barajului pentru promovarea în Liga a II-a Foresta Suceava va juca mâine de la ora 18.00, în deplasare, pe terenul celor CSM Râmnicu Sărat. Formația buzoiană (scuze cu Vasluiul!), este una cu jucători competitivi și inventivi și care are și istorie în Divizia B, dar nu ca și CSM Suceava, de exemplu.

În principiu, de la începutul acestui sezon competițional s-a anticipat faptul că Foresta Suceava va întâlni la barajul de promovare una din echipele Metalul Buzău sau CSM Râmnicu Sărat. În Buzău lucrurile au funcționat pentru play-off, nu ca la Suceava.

Așadar, din informațiile pe care le avem, sucevenii știu cu cine se confruntă, au informații și mâine de la ora 18.00 vor da o primă bătălie pentru promovare. S-au uitat rănile și ”durerile” și este momentul în care Foresta Suceava să revină acolo unde îi este locul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava