MOPAN Suceava

Pentru a patra oară consecutiv, Foresta Suceava ”atacă” din nou promovarea în Liga a II-a. Echipa Sucevei a fost, în majoritatea anilor ei de existență, în eșalonul secund și chiar în partea superioară a clasamentului.

Într-un context mai complicat decât în anii trecuți, gruparea pregătită acum de antrenorul argeșean Ionuț Moșteanu, vrea să se bată pentru un loc în liga secundă. Orice s-ar întâmpla în aceste trei etape de campionat rămase din sezonul regular, Foresta Suceava va ajunge la prima fază a play-off-ului pentru promovarea care va reuni primele patru clasate din serie.

Va fi acolo o luptă, mai mult sau mai puțin complicată, însă, într-o eventualitate de clasare pe unul din primele două poziții ale clasamentului primei faze, Foresta Suceava va avea de luptat cu una din cele două formații de top în seria II-a, Oțelul Galați sau Unirea Focșani.

În pofida ”combinațiilor” mai fericite sau mai puțin elegante, Foresta Suceava are o echipă omogenă, cu câteva bune inserții noi în acest final de sezon competițional.

În prima partidă oficială din acest an Foresta Suceava va evolua pe terenul celor de la Șomuz Fălticeni, sâmbătă de la ora 15.00. Formația suceveană va juca apoi acasă cu Hușana Huși, pe care recent a învins-o într-un amical cu 3-0 și apoi în ultima rundă la Piatra Neamț cu Ceahlăul. În acest ”vârtej” de trei runde de final, liderul Dante Botoșani va juca și cu Șomuz Fălticeni și cu Bucovina Rădăuți, echipe care aspiră și ele la calificarea în play-off.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava