Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda cu numărul V a seriei A a Ligii a III-a de fotbal a programat meciuri pe teren propriu pentru toate cele trei reprezentante ale județului Suceava. Din păcate, din cele nouă puncte puse în joc, ele au contabilizat doar cinci.
Pe un teren foarte bun, beneficiind și de o vreme grozavă și un public la fel de călduros, Foresta Suceava a primit pe stadionul Areni vizita echipei CSM Focșani. Deși au deschis scorul prin Drugă din penalty, în minutul 24, sucevenii s-au văzut egalați după o oră de joc de vrînceni prin reușita lui Dănuț Munteanu. Până la finalul celor 90 de minute de joc gazdele au forțat victoria, dar apărare focșăneană a rezistat și scorul a rămas cel fixat în minutul 60, 1-1.
Este prima sincopă a sucevenilor pe propriul teren, un semnal de alară pentru că fiecare punct contează în lupta pentru promovare. Senzația tuturor a fost aceea că tot staff-ul Forestei Suceava a fost cu gândul la partida din Cupa României cu Gaz Metan Mediaș și s-a considerat că victoria cu CSM Focșani va veni de la sine.
Bucovina Rădăuți a confirmat startul bun din acest sezon competițional și a trecut fără probleme acasă de Sporting Liești cu scorul de 4-0. Pentru elevii antrenorilor Dorin Goian și Daniel Bălan au marcat Ionuț Plămadă, în minutele 35 și 67 și Ionel Stoian, în minutele 75 și 80.
”Regina egalurilor”, KSE Târgu Secuiesc nu s-a dezmințit nici în etapa a V-a, reușind a cincea remiză consecutivă pe terenul celor de la Șomuz Fălticeni. Covăsnenii au condus cu 2-0 prin punctele înscrise de Nicolae Păun și Emanuel Popa, gazdele izbutind să egaleze in-extremis prin Priboi, după ce Julei redusese din handicap.
În cadrul etapei a VI-a, Foresta Suceava va evolua pe terenul echipei FC 2 Botoșani, Bucovina Rădăuți la KSE Târgu Secuiesc, iar Șomuz Fălticeni la Oțelul Galați.

Rezultate consemnate în etapa a V-a:
Ceahlăul Piatra Neamț – Aerostar Bacău 0-2
Foresta Suceava – CSM Focșani 1-1
Șomuz Fălticeni – KSE Târgu Secuiesc 2-2
Bucovina Rădăuți – Sporting Liești 4-0
CSM Pașcani – Ozana Tg.Neamț 2-6
Dunărea de Jos Galați – FC 2 Botoșani 2-4
CSM Bacău – Oțelul Galați 0-2
Hușana Huși – Știința Miroslava 3-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava