MOPAN Suceava

După Avântul Valea Mărului, care s-a retras din campionat în pauza competițională de iarnă, întrecerea din Seria I a Ligii a III-a va continua și fără Metalosport Galați. Pe ultimul loc în clasament cu înfrângeri pe linie în actuala stagiune, gruparea gălățeană a fost penalizată inițial 12 puncte și ulterior exclusă din competiție de FRF din cauza unei datorii neachitate de 27.000 de lei către fostul antrenor Mihai Ciobanu.  Întrucât excluderea a avut loc după încheierea turului, rezultatele înregistrate de Metalosport în prima parte a sezonului vor rămâne în statistică, urmând ca partidele rămase de disputat până la finalul campionatului să fie pierdute cu scorul de 3-0, la „masa verde”.
Odată cu dispariția de pe tabloul de concurs a formațiilor Avântul Valea Mărului și Metalosport Galați, lupta pentru menținerea în eșalonul al treilea s-a simplificat foarte mult, din Seria I urmând să mai retrogradeze la final o singură echipă, respectiv gruparea poziționată pe locul 13.
De asemenea, fără cele două echipe, în fiecare rundă din retur se vor mai juca doar cinci meciuri din cele șapte programate inițial. Bucovina Rădăuți, reprezentanta județului în Liga a III-a, va fi nevoită să stea în rundele a 22-a, pe 14 aprilie, și a 25-a, pe 28 aprilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava