Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipele sucevene au început cu dreptul ediția de campionat 2022-2023 a Ligii a III-a, ele reușind să câștige partidele din prima rundă disputate la finele săptămânii trecute.

Doar Bucovina Rădăuți a evoluat pe propriul teren și a câștigat cu 3-0 meciul jucat împotriva Științei Miroslava, cu ajutorul reușitelor semnate de Stoian (14), Florescu (62) și Ungurianu (76).

Tot la o diferență de trei goluri, scor 4-1, s-a impus și Șomuz Fălticeni, pe terenul nou promovatei Viitorul Darabani. Pentru trupa antrenată de Iulian Ionesi au punctat Cara (17) și R. Ciobanu (67, 70, 93).

Foresta Suceava a evoluat și ea tot în deplasare pe terenul formației Rapid Brodoc (Vaslui). Galben-verzii” s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate de Chika și Căinari, din penalty, pe finalul celor două reprize. Prima repriză a fost mai echilibrată, sucevenii intrând mai greu în joc. Golul marcat cu capul cu Chika, în finalul primei părți a disputei, a dat un plus de curaj elevilor antrenorului Dorin Goian care au mai punctat o dată pe final dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Căinari.

În cadrul etapei a doua a seriei I a Ligii a III-a, care va avea loc sâmbătă 3 august, Șomuz Făticeni va întâlni acasă Știința Miroslava, Bucovina Rădăuți va juca tot pe teren propriu cu Rapid Brodoc, iar Foresta Suceava va primi pe Areni vizita grupării Csikszereda II (Miercurea Ciuc).

Rezultate consemnate în etapa I:

Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava     3-0

Csikszereda II – Ceahlăul Piatra Neamț  1-1

Viitorul Darabani – Șomuz Fălticeni       1-4

Rapid Brodoc – Foresta Suceava    0-2

Dante Boroșani – CSM Bacău        0-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava