Concert pascal
MOPAN Suceava

Şomuz Fălticeni și-a conturat programul de pregătire pe care îl va urma în această iarnă, până la reluarea campionatului Ligii a III-a. Reunirea lotului va avea loc azi, iar după reacomodarea la efort, echipa antrenată de Iulian Ionesi va intra în regim de cantonament pe plan local.

Fălticenenii au în program zece meciuri amicale, printre adversarii din această iarnă fiind Juniorul Suceava, LPS Suceava, Bucovina Rădăuți, Dante Botoșani, Ştiința Miroslava si Aerostar Bacau.

Şomuz Fălticeni s-a despărțit în pauza de iarnă de patru jucători, este vorba de Vasile Padovei, Alexandru Irimescu, africanul Olavio da Pinho Gomes și belgianul Tareq Afkir, lotul urmând să fie completat cu alți fotbaliști.

Gruparea fălticeneană va aborda ultimele trei etape din sezonul regular cu un obiectiv clar: calificarea în play-off, zonă de care o desparte un singur punct.

Liga a III-a se va relua pe data de 12 martie, Şomuz Fălticeni mai având de jucat în sezonul regular cu Foresta Suceava (acasă), Hușana Huși (deplasare) și Dante Botoșani (acasă).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava