Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a VI-a a seriei I a Ligii a III-a de fotbal a programat la finele săptămânii trecute al doilea derbi al județului Suceava. De această dată, față în față pe Stadionul Municipal din Rădăuți s-au aflat echipa gazdă, CSM Bucovina și Foresta Suceava.

Nici bine nu s-au așezat în ghete jucătorii echipei oaspete că scorul era déjà 1-0 în favoarea formației pregătite de Florin Cristescu. În minutul 3, Radu Ungurianu a marcat direct din corner!
Deși s-a trezit oarecum după șocul primirii golului, Foresta Suceava nu a reușit să egaleze până la pauză. Repetând oarecum scenariul din prima repriză, gazdele au punctat imediat de la reluarea jocului prin același Radu Ungurianu. De data aceasta, oaspeții au replicat imediat prin Karime Makongo care a redus din handicap.

Alergând după egalare, cei de la Foresta Suceava au neglijat defensiva și din nou pe același Radu Ungurianu. Mijlocașul rădăuțean a pus cireașa pe victoria gazdelor cu marcând golul trei pentru scorul final de 3-1. Cele trei puncte au ajuns meritat în contul celor de la Bucovina Rădăuți care au arătat o combativitate superioară și l-au avut în zi de grație pe Radu Ungurianu.

De amintit faptul că Radu Ungurianu a fost jucătorul Forestei Suceava, dar în urma accidentării serioase la genunchi a fost trecut pe ”linie moartă”, chiar dacă probabil ar mai fi meritat o șansă la revenire. Mai mult chiar, cum echipa suceveană nu are un mijlocaș de creație, cum ar fi fost să zicem Rigoni sau chiar și Zaouyi, un jucător ca Radu Ungurianu, care știe jocul, ar fi fost util.

Nu mai contează, dar pentru Foresta Suceava mai urmează trei etape dificile din tur, acasă cu Șomuz Fălticeni și cu Ceahlăul Piatra Neamț și în deplasare la Știința Miroslava și are nevoie de puncte ca să rămână în partea superioară a clasamentului.

Etapa a VI-a programează meciurile:
Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava 3-1
Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Bacău 1-1
Juniorul Vaslui – Dante Botoșani 0-3
CSM Pașcani – Hușana Huși – amânat
Șomuz Fălticeni – Știința Miroslava 0-0

Clasament
1. Dante Botoșani 6 5 1 0 9-2 16
2. Bucovina Rădăuți 6 4 2 0 9-3 14
3. Șomuz Fălticeni 6 3 2 1 7-5 11
4. Foresta Suceava 6 3 1 2 8-7 10
5. Ceahlăul Piatra Neamț 6 2 2 2 7-4 8
6. Hușana Huși 5 2 1 2 4-8 7
7. Știința Miroslava 6 1 3 2 4-5 6
8. Juniorul Vaslui 6 1 2 3 4-8 5
9. CSM Bacău 6 0 2 4 4-8 2
10. CSM Pașcani 5 0 0 5 7-13 0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava