PNL
PSD
PMP

Șomuz Fălticeni a reușit doar o remiză ”albă”  în confruntarea de pe teren propriu, cu Metalul Buzău, din etapa a V-a a seriei I a Ligii a III-a.
După o primă repriză fără mari realizări din partea ambelor echipe, a urmat actul secund cu un joc mult mai bun al fălticenenilor. Evoluția bună din teren a animat și speranțele celor peste 400 de spectatori care au crezut, până la ultimul fluier, că echipa lor favorită va obține până la urmă a doua victorie a sezonului.
Pe fondul dominării echipei gazdă, Metalul Buzău a avut cea mai mare ocazie de gol în minutul 83. După o lovitură liberă, mingea trimisă spre poarta lui Cătălin Pascal a lovit transversala.
Cea mai controversată fază a jocului s-a petrecut în minutul 86, când Șomuz Fălticeni a solicitat penalty după un contact între portarul Toader și Vasile Padovei.
După această fază meciul a fost întrerupt mai bine de 5 minute, pentru că portarul advers a acuzat o accidentare serioasă.  Deși jocul a fost prelungit cu 7 minute, scorul a rămas egal, 0-0.

Șomuz Fălticeni – Metalul Buzău 0-0
Șomuz Fălticeni: Pascal C. – Neagoe, Kuruc, Șandru, Baltariu, Arăpașu, Zamă, Nechitoaia, Julei, Padovei, Scutariu (89 Mirecescu)
Rezerve neutilizate: Pascal, Ungureanu, Podgorodețchi, Cucuruzac, Dohotaru, Tacu.
Antrenori: Dan Dăscălescu și Anania Radu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Dumitru Mihalescul - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava