MOPAN Suceava

Stadionul ”Tineretului” din Fălticeni a găzduit sâmbătă 6 aprilie meciul dintre Sporting Suceava și Știința Miroslava, meci contend pentru etapa a XVIII-a a seriei I a Ligii a III-a. Deși porneau ca favoriți, sucevenii au avut mari probleme cu adversarii lor pe care au reușit să-i depășească în final cu 2-1.

Cei care au avut primele ocazii de a înscrie au fost elevii antrenorului Mihai Guriță, însă balonul a refuzat să intre în poartă. Pe contraatac, ieșenii s-au dovedit a fi extrem de periculoși și în urma unei acțiuni de acest gen au primit un penalty în minutul 30. Lovitura de pedeapsă a fost transformată cu siguranță și Știința Miroslava a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil și oaspeții au intrat la cabine cu avantaj de un gol.

La reluare, sucevenii s-au aruncat în atac și au reușit să egaleze în minutul 60 prin Nechitoaia, jucător care a reluat în plasă o minge respinsă de portarul celor de la Știința Miroslava în urma unui șut expediat de Căinari. Oaspeții au ”căzut” după acest gol egalizator și au mai primit unul pe contraatac, Șuleru finalizând o acțiune personal.

Chiar dacă au mai avut o mulțime de ocazii de a majora scorul, cei de la Sporting Suceava nu au mai înscris până la finele celor 90 de minute de joc și meciul s-a încheiat cu scorul stabilit în minutul 75 de Șuleru. Așadar, Sporting Suceava – Știința Miroslava 2-1 și gazdele rămân pe un loc onorant în clasamentul seriei I a Ligii a III-a.

Sporting Suceava: Pascal – Pantea, Kuruc, Ferariu, Bîgu, Azaharioaie, Stănescu, Apetri, Cuțaș, Nechitoaia, Şuleru;
Rezerve : Abeni, Moldovan, Leșanu, Longher, Ivan, Căinari.

Rezultate consemnate în etapa a XVIII-a a seriei I a Ligii a III-a:

Sporting Suceava – Știința Miroslava  2-1

FCM Dorohoi – Bucovina Rădăuți     4-0

SC Bacău – Petrotub Roman   2-0

Young Stars Panciu – CSM Moinești  0-3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava