Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a obținut a doua victorie consecutivă în restanța din prima etapă a seriei I a Liga a III-a, după ce s-a impus, pe stadionul Areni, în fața Hușanei Huși. Partida a fost amânată din cauza unui focar cu coronavirus și s-a disputat la mijlocul acestei săptămâni.

Anunțată de ocazia nigerianului Olowaseun, deschiderea scorului a venit abia în minutul 40, când Netbai a șutat din alergare la colțul lung, portarul Turiță a respins neconvingător în lateral, iar Trofan a trimis mingea în plasă din șase metri pentru 1-0 la pauză. Deși au emis ceva pretenții al cele trei puncte, vasluienii nu au trimis niciun șut pe spațiul porții sucevene în primele 45 de minute de joc.

Formația antrenată de Ionuț Moșteanu își putea dubla avantaj în debutul reprizei secunde, dar Martin, din lovitură liberă și Olowaseun, pe contraatac, au nimerit bara, iar Trofan și Chelari au șutat pe directia lui Turiță la aceiași fază.

“Galben-verzii” și-au securizat victoria în minutul ’89, când nou-intratul Chika a preluat o minge în careu, s-a descurcat cu fundașul care-l marca și a închis tabela la scorul de 2-0.
Foresta Suceava: C. Mihăescu – Arnold, Makongo, Botezatu, Olowaseom, Netbai, Hostiuc, Chelari, Cimbru, Martin, Trofan. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Chika, Samson și Dorobanțu.

În cadrul etapei a IV-a Foresta Suceava se va deplasa pe terenul grupării Juniorul Vaslui. Un succes aici, în contextul în care în runda următoare pe Areni va veni CSM Pașcani, ar oferi un moral excelent pentru jocurile mai dificile care vor urma.

În aceeași a IV-a etapă a seriei I a Ligii a III-a se va juca primul derbi sucevean al eșalonului trei, Bucovina Rădăuți – Șomuz Fălticeni.

Clasament
1. Ceahlăul Piatra Neamț 3 2 1 0 6-0 7
2. Șomuz Fălticeni 3 2 1 0 5-3 7
3. Bucovina Rădăuți 3 2 1 0 4-2 7
4. Dante Botoșani 3 2 1 0 3-1 7
5. Foresta Suceava 3 2 0 1 4-2 6
6. Juniorul Vaslui 3 1 1 1 3-3 4
7. CSM Bacău 3 0 1 2 2-4 1
8. Știința Miroslava 3 0 1 2 0-2 1
9. Hușana Huși 2 0 1 1 1-5 1
10. CSM Pașcani 3 0 0 3 2-6 0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava