• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În ultima rundă din campionatul seriei I a Ligii a III-a, Sporting Suceava a întâlnit pe stadionul „Areni” formaţia Oţelul II Galaţi. Partida a fost deosebit de spectaculoasă şi aprig disputată şi s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-2.
Sucevenii au deschis scorul prin Leşanu, însă oaspeţii au replicat imediat prin punctul marcat de Tudorie. Mai mult chiar, gălăţenii au preluat conducerea pe tabela de marcaj prin golul înscris de Adăscăliţei.
Elevii antrenorului Mihai Guriţă nu au „depus armele” şi au restabilit egalitatea prin golul marcat de Apetri din lovitură liberă. Cel mai frumos gol al meciului a fost însă cel marcat de tânărul şi talentatul Longher, suceveanul găsind plasa porţii gălăţene cu un „trasor” de la 30 de metri. Victoria celor de la Sporting Suceava a fost conturată de golul marcat cu capul de Căinari.
Sporting Suceava: Pascal – Pantea, Ferariu, Kuruc, Bîgu (Longher) – Azaharioaie, Stănescu, Apetri, Căinari (Ivan), Nechitoaia (Moldovan), Leşanu (Cutaş).
Antrenor: Mihai Guriţă

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava