Concert pascal
MOPAN Suceava

Bradul Putna s-a impus în derbiul din cadrul etapei a XXI-a a Ligii a IV-a în faţa liderului la zi, Şomuzul Preuteşlti cu scorul de 3-1. În urma acestui rezultat, trupa lui Ciprian Creţan s-a apropiat la un punct de „alb-albaştri”, dar are un meci mai puţin disputat.
Stadionul din Putna a fost „neîncăpător” la finele săptămânii trecute la meciul dintre ocupanta locului secund în clasament, Bradul din localitate şi liderul, Şomuzul Preuteşti. Vremea a ţinut cu spectatorii, nu mai puţin de 500 de suporteri fiind prezenţi în tribune.
Nici bine nu a început partida şi vârful de atac al gazdelor, Martinescu, a profitat de o greşeală a fundaşilor centrali adverşi şi a marcat cu un şut la colţul lung. Oaspeţii şi-au revenit destul de repede şi au ameninţat poarta lui Prutean, acesta dovedindu-se a fi inspirat la şuturile lui Cătălin Vasiliu.
Prima jumătate de oră a reprizei secunde a fost una săracă în ocazii de gol, ambele formaţii complăcându-se într-un joc de uzură. Către final însă, jocul a crescut în intensitate. Fără Martinescu, accidentat, principalul marcator al gazdelor a rămas Tomescu. Stângaciul celor de la Bradul Putna şi-a făcut excelent „treaba” şi a marcat de două ori. Primul gol a fost splendid, voleul lui Tomescu fiind imparabil, acelaşi jucător liniştind publicul local după ce Filip, de la Şomuzul Preuteşti, a redus din handicap.
Aşadar, victorie importantă pentru Bradul Putna în lupta pentru câştigarea titlului de campioană în acest sezon competiţional.

Rezultate consemnate în etapa a XXI-a a Ligii a IV-a:
CS Gura Humorului – Viitorul Vereşti    3-0
Şomuz Fălticeni – Bucovina II Frătăuţii Noi    3-1
Zimbrul Siret – Moldova Drăguşeni    0-1
Viitorul Liteni – Voinţa Stroieşti    6-2
Minerul Iacobeni – Progresul Frătăuţii Vechi    2-0
Sporting II Arbore – Avântul Volovaţ    0-3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava