Progresul Frătăuţii Vechi a rămas la egalitate de puncte cu liderul, după ce a trecut pe teren propriu într-un meci din etapa a XVI-a, de FC Pojorâta. Singurul gol al partidei a fost marcat de M. Dascălu. Viitorul Liteni şi-a păstrat locul pe podium câştigând tot cu 1-0, dar în faţa celor de la Siretul Dolhasca printr-un gol marcat de Bijec.
Cutaş le-a bagat trei puncte în cont celor de la Juniorul Suceava, 1-0, pe terenul din Iţcani, în faţa Victoriei Vatra Moldoviţei, în timp ce Şomuz Preutești s-a impus la LPS în faţa Forestei II, prin reuşitele lui Vasiliu (2) şi Homneac. Scorul rundei a XVI-a a fost realizat de Moldova Drăguşeni, învingătoare în faţa Cajvanei, cu 5-1, prin golurile lui Cozar (2), Păcurari, Fomin şi O. Dascălu.
Din păcate la meciul dintre CS Humorului şi Şomuz Fălticeni au avut loc scene de violenţă. Păcat pentru eşalonul IV al fotbalului sucevean că este “pătat” de asemenea evenimente reprobabile, care nu se mai sfârşesc şi care nu au nimic de a face cu fotbalul. Oricum, situaţia va fi analizată de Comisia de Disciplină a AJF Suceava.

Rezultatele etapei a XVI-a:
Foresta II Suceava – Şomuzul Preutesti    1-3
Moldova Drăguşeni – Stejarul Cajvana    5-1
Zimbrul Siret – Recolta Fântânele    3-0
Juniorul Suceava – Victoria Vatra Moldoviţei    1-0
Viitorul Liteni – Siretul Dolhasca    1-0
CS Gura Humorului – Şomuz Fălticeni    1-3 (întrerupt)
Progresul Frătăuţii Vechi – FC Pojorâta    1-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava