Progresul Frătăuţii Vechi a rămas pe primul loc în Liga a IV-a, după ce a realizat scorul etapei a VII-a. Formaţia condusă de Vali Tăutianu s-a impus în deplasarea de la Fântânele, cu 10-0, prin golurile marcate de M. Tofan (2), Dascălu (2), Teleagă, Ihnatiuc, Ilaş, Morăraş, Busuioc şi Ţigănaşu.
Şomuz Fălticeni a rămas la egalitate de puncte cu prima clasată, dupa ce a câştigat greu derbyul rundei cu Siretul Dolhasca, scor 1-0.
Viitorul Liteni a urcat pe podium după cea de-a patra victorie consecutivă în campionat: 2-1 la Preuteşti. Juniorul Suceava a produs surpriza zilei după ce a câştigat la Drăguşeni, cu scorul de 3-0, prin reuşitele semnate de Prichici, Nechita şi Cuţaş, în vreme ce Zimbrul Siret a plecat cu toate punctele de la LPS, după ce s-a impus în faţa celor de la Foresta II, cu 1-0.
În alte două jocuri ale rundei a VII-a, Victoria Vatra Moldoviţei a câştigat pe final, cu un spectaculos 3-2, duelul montan cu FC Pojorâta, în vreme ce Stejarul Cajvana a învins acasă ultima clasată, CS Gura Humorului, cu scorul de 6-1.

Rezultatele etapei a VII-a:
Foresta II Suceava – Zimbrul Siret    0-1
Moldova Drăguşeni – Juniorul Suceava    0-3
Şomuzul Preuteşti – Viitorul Liteni    1-2
Stejarul Cajvana – CS Gura Humorului    6-1
Recolta Fântânele – Progresul Frătăuţii Vechi    0-10
Victoria Vatra Moldoviţei – FC Pojorâta    3-2
Siretul Dolhasca – Şomuz Fălticeni    0-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava