• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La finele săptămânii trecute, terenurile din județul Suceava au găzduit meciurile etapei a XVII-a în Liga a IV-a de fotbal. În derbiul rundei, liderul Viitorul Liteni s-a impus cu scorul de 4-1 la Suceava, pe terenul celor de la Liceul cu Program Sportiv. Golurile învingătorilor au fost marcate de Tomescu, Apostol, Corban şi Maftei, în vreme ce pentru echipa gazdă a punctat Pitic. În condiţiile în care Progresul Frătăuţii Vechi a cedat la Dorna Candrenilor, avansul trupei pregătite de Demis Maranda în fruntea clasamentului a crescut la cinci puncte. Pe locul al doilea a urcat FC Pojorâta, care a trecut la limită de ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, pe teren propriu.

Rezultate înregistrate în etapa a XVII-a:
Victoria Vatra Moldoviţei – Sporting Poieni Solca    1-2
Zimbru Siret – Moldova Drăguşeni    2-0
Şomuzul Preuteşti – Stejarul Cajvana    8-0
LPS Suceava – Viitorul Liteni    1-4
Vânătorul Dorna Candrenilor – Progresul Frătăuţii Vechi    4-2
FC Pojorâta – ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc    1-0
Siretul Dolhasca – Juniorul Suceava    0-2
Viitorul Vereşti – Recolta Fântânele    2-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava