• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viitorul Vereşti a profitat de pauza forţată luată de rivalii de la Adâncata şi a urcat pe primul loc al clasamentului în seria de est a Ligii a V-a după runda cu numărul cinci. Viitorul Vereşti a remizat pe terenul formaţiei CFR Moara, scor 1-1, dar punctual obţinut din această remiză a fost suficient pentru a urca în fotoliul de lider. Surpriza rundei a venit de la Zvoriştea, unde Steaua Dumbrăveni a bifat prima victorie stagională, după ce s-a impus în faţa campioanei en-titre cu scorul de 3-2.

Seria Est – Rezultatele etapei a V-a:
CFR Moara – Viitorul Vereşti    1-1
Voinţa Zvoriştea – Steaua Dumbrăveni    2-3
Concordia Grămeşti – Releul Mihoveni    0-3
Bucovina Frătăuţii Noi – Forestierul Falcău Brodina    3-2
Viitorul Negostina – Sporting Buneşti    4-1
Viitorul Arbore – Silva Udeşti    0-3
Viitorul Adâncata a stat în această rundă.

Vânătorul Dorna Candrenilor s-a încurcat acasă în seria de vest a Ligii a V-a, scor 0-0, cu Minerul Iacobeni, dar a rămas pe primul loc al clasamentului datorita golaverajului. Bradul Vama a egalat liderul la puncte, după 4-0, pe teren propriu, cu Bistriţa Broşteni, în timp ce Voinţa Stroieşti a bifat prima victoria stagională, după ce s-a impus în deplasarea de la Stulpicani, cu scorul de 6-2.

Seria Vest – Rezultatele etapei a III-a:
Vânătorul Dorna Candrenilor – Minerul Iacobeni    0-0
Bradul Vama – Bistriţa Broşteni    4-0
Avântul Frasin – Academica Gălăneşti    3-2
Viitorul Valea Suhei – Viitorul Stroieşti    2-6
Sporting Poieni Solca – Balada Ciprian Porumbescu    1-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava