• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Voinţa Zvoriştea s-a distanţat în clasamentul seriei est a Ligii a V-a de fotbal după etapa a XII-a. Formaţia din Zvoriştea s-a impus la Dărmăneşti şi a profitat de înfrângerea celor de la Releul Mihoveni în faţa echipei Steaua Dumbrăveni.
Rezultate consemnate în etapa a XII-a în seria est:
Sporting Buneşti – Unirea Horodnic de Sus 0-2
Releul Mihoveni – Steaua Dumbrăveni 2-3
Ştiinţa Mitocu Dragomirnei – Locomotiva Dorneşti 1-0
Spuma Dărmăneşti – Voinţa Zvoriştea 1-2
Partidele Cetatea Baia – Viitorul Adâncata şi Rapid II Suceava – Bucovina Şerbăuţi au fost amânate. Pleşul Râşca a stat.

În seria vest a Ligii a V-a de fotbal, duelul codaşelor, Minerul Iacobeni – Forestierul Frumosu a fost adjudecat de gazde cu 3-1. În cel mai interesant meci care a implicat formaţii din partea superioară a clasamentului, Sport Style Suceava a câştigat cu 2-1 în faţa echipei Foresta Moldoviţa.

Rezultate înregistrate în etapa a XII-a în seria vest
Minerul Iacobeni – Forestierul Frumosu 3-1
Sport Style Suceava – Foresta Moldoviţa 2-1
Zimrii Bucovinei Pârteştii de Jos – Avântul Frasin 5-0
Larix Dornişoara – Bradul Vama 2-2
Partidele Sporting Poieni Solca – Vânătorul Dorna Candrenilor şi Dorna Vatra Dornei – Bistriţa Broşteni au fost amânate. Victoria Păltinoasa a stat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava