Concert pascal
MOPAN Suceava

Așa cum era de așteptat, după sezonul regulat al seriei I a Ligii a III-a fotbal, câștigătoarea era Foresta Suceava, cea de-a doua clasată, la acel moment fiind incertă. Totuși, în mod evident, Ceahlăul Piatra Neamț a ”accesat” acea poziție.

A mai rămas doar o singură etapă din play-off-ul seriei I a eșalonului trei și este clar că Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț vor juca mai departe, indiferent de rezultatul partidelor din ultima etapă, Foresta la CSM Bacău și Bucovina Rădăuți cu nemțenii.

Așadar, această rundă practic nu se pune, însă miercuri 24 mai lucrurile vor fi ”grave”. Toată atenția seriei I, unde lucrurile sunt clare se îndreaptă spre seria a II-a, acolo unde diferența de puncte dintre CSM Râmnicu Sărat și Metalul Buzău este de doar un  singur punct, înainte de ultima etapă.

Deci, nu se știe cu cine va juca Foresta Suceava miercuri 24 mai în prima etapă a barajului de promovare în Liga a II-a, și în mod normal nu contează, dacă vrei să ajungi la nivelul superior trebuie să fii pregătit să lupți cu orice adversar.

Pentru Foresta Suceava se pare că lucrurile merg bine pentru un jucătorii accidentați și suspendați și toți sunt gata de luptă. Interesant este faptul că formațiile din seria a II-a a Ligii a III-a, deși știau din timp că una din ele va juca cu Foresta Suceava la prima fază a barajului de promovare, se tem acum mai mult de Ceahlăul Piatra Neamț!

Meciurile din ultima rundă a play-off-ului seriei I nu se ”pun”, vom vedea miercuri, 24 mai cu cine va lupta Foresta Suceava, în prima fază pentru promovare.

Fotbal – Liga III play-off. Foresta Suceava se antrenează pentru prima fază a barajului pentru promovarea în eșalonul secund, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava