MOPAN Suceava

În ultima ședință a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal a fost aprobat regulamentul privind desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.

Echipa campioană a județului Suceava este repartizată în Regiunea Nord-Est și poate întâlni la barajul de promovare una dintre campioanele județelor Botoșani, Neamț, Iași, Bacău sau Vaslui. Adversarul va fi stabilit în urma tragerii la sorți de luna viitoare. Turul barajului se va disputa pe data de 17 iunie, iar returul o săptămână mai târziu, pe 24 iunie.

Asociația Județeană de Fotbal Suceava are obligația de a comunica către Departamentul de Competiții al FRF, până pe data de 11 iunie, numele echipei calificate la barajul de promovare, care trebuie neapărat să dețină Certificat de Identitate Sportiv (CIS).

Altfel, în situația în care echipa campioană nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj, deoarece nu deține personalitate juridică și/sau CIS, jocul de baraj în care era repartizată nu se va disputa, formația adversă, dacă îndeplinește condițiile de participare, urmând să fie declarată câștigătoare.

La terminarea turului, pe primul loc în Liga a IV-a suceveană se află Viitorul Liteni, la egalitate de puncte cu Şomuzul Preutești, podiumul fiind completat de campioana en-titre Juniorul Suceava, care a adunat cu trei puncte mai puțin.

Campioana județului Suceava nu a mai reușit să treacă de baraj din 2018, de la promovarea celor de la Şomuz Fălticeni în Liga a III-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava