• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Șomuz Fălticeni arată o mare poftă de gol în amicale. Echipa antrenată de Geo Stanca și Iulian Daraba și-a trecut în cont a victorie de la startul pregătirilor de iarnă, dupa ce s-a impus pe terenul celor de la LPS Suceava, cu scorul de 8-3 (4-0, 1-2, 3-1), la sfârșitul unui meci desfășurat pe parcursul a trei reprize a cate 40 de minute. Gruparea falticeneană a marcat în acest joc prin Damian (3 goluri), Luchin (2 goluri), George Tomescu (2 goluri) și Florin Ailenei.
Șomuz Fălticeni a început în formula: A. Pascal – Neagoe, Fl. Ailenei, Kuruc, Coștiugă – Damian, Mircescu, Mreană, Julei – Tomescu, Luchian. Pe parcursul, Geo Stanca a rulat tot lotul deplasat la Suceava, în care s-au regăsit și câțiva jucători veniți în probe de la Școala Militară de Jandarmi Fălticeni.
Gruparea fălticeneană se va întoarce pe terenul sintetic de la LPS Suceava sâmbătă viitoare, pentru un joc amical în compania Forestei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava