MOPAN Suceava

Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu este bun de plată. Silviu Prigoană îi datorează vedetei 200.000 de euro, pe care prezentatoarea i-a câştigat în instanţă. Gazda emisiunii „Necenzurat” a povestit că firma fostului ei partener de viaţă trebuie să-i plătească o sumă colosală, care vine ca un cadou pentru ea şi copii în preajma Crăciunului, iar vestea a fost gustată din plin şi de fratele mai mare al omului de afaceri, Daniel Prigoană, potrivit click.ro.

„Există Moş Crăciun ! … cel mai tare cadou pe care l-am putut primi. Nu am avut nicio îndoială că vei câştiga! Mă bucur pentru tine. Te felicit că ai avut curajul să lupţi cu o specie parvenită, şantajistă, coruptă, hoaţă şi mai ales cu «mincinosul neamului» , care a mizat toată viaţa pe compătimirea celor care au fost minţiţi, furaţi sau excrocaţi de subiectul perdant.”, i-a transmis Daniel Prigoană vedetei, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fratele-lui-prigona-il-defiinteaza-pe-afacerist-mincinosul-neamului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava