MOPAN Suceava

Gruparea Rapid CFR Suceava s-a despărțit în aceaste zile de doi jucători importanți din lot, mai exact de căpitanul echipei, fundașul Florin Plămadă și de fratele său, atacantul Ionuț Plămadă, fotbaliști ce au ajuns la echipa promovată în Liga I, FC Botoșani. Conform directorului sportiv al echipei din Botoșani, Anton Heleșteanu, cei doi fotbaliști suceveni vor semna începând cu data de 1 iulie cu echipa pregătită de Cristian Popovici.
„După mai multe discuții purtate cu frații Plămadă, am reușit să-i convingem să vină la Botoşani. Sunt doi tineri talentaţi, de viitor, care ne pot ajuta în Liga I. Florin a debutat deja şi în echipa națională de tineret. Ei mai au contract cu Rapid CFR Suceava până la data de 30 iunie, după care sunt jucătorii noștri”, a explicat Anton Heleșteanu.
În vârstă de 21 de ani, Florin a început fotbalul la juniorii de la CSȘ Rădăuți, după care a ajuns la juniorii republicani de la Cetatea Suceava. La 17 ani a debutat în Liga a III-a la Rapid CFR Suceava, după care a ajuns la Petrolul Ploiești, FC Otopeni și în ultimii doi ani a evoluat din nou la Suceava, aici unde a fost căpitan de echipă. La cei 21 de ani ai săi, Florin Plămadă a fost convocat de curând la naționala de tineret, unde a evoluat un meci cu Insulele Feroe, dar a fost și la naționala de juniori, în perioada cât evolua la Ploiești. De cealaltă parte, fratele său, atacantul Ionuț Plămadă, în vârstă de 24 de ani, a mai evoluat la Cetatea Suceava, Cetatea Târgu Neamț și Bucovina Rădăuți, dar și la Rapid CFRSuceava, în ultimele două sezoane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava