Concert pascal
MOPAN Suceava

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava și Eden Fundația Suceava vă invită sâmbătă, 09 iulie 2022, ora 19:00,la concertul extraordinar de jazz „Freddie Bryants Kaleidoscope Trio Featuring Patrice Blanchard & Gabi Matei”.

Evenimentul este organizat de către Fundația Umanitară Eden, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Alianța Franceză Suceava România și Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava vor concerta Freddie Bryant (U.S.A.),Patrice Blanchard (Fr.) și Gabi Matei (Ro.) – un trio format din muzicieni de jazz cu notorietate mondială.

Freddie Bryant este profesor la Berklee College of Music și la Prins Claus Conservatory din Groningen, Olanda. A obținut titlul de Master închitară clasică în cadrul Departamentului de Muzică al Universității Yale și este o personalitate foarte solicitată pe scenele jazz-ului newyorkez și brazilian. A concertat în 55 de țări, colaborând cu muzicieni foarte diferiți ca gen și stil de abordare.

Patrice Blanchard este un experimentat muzician francez specializat pe secțiunea Bass Electric, stabilit momentan în Olanda.

Matei Anton Gabriel este unul dintre noii talentați bateriști români care pășește pe scena jazzului internațional, actual stabilit pentru studii în Olanda. Și-a început cariera în România, absolvind Universitatea Națională de Muzică, la clasa maestrului Mircea Tiberian.

Spectacolul se conturează a fi un eveniment de jazz de marcă găzduit de orașul Suceava.

Biletele se pot procura de pe www.iabilet.ro, sau de la tel, 0640 648 416

Freddie Bryant’s Kaleidoscope Trio Featuring Patrice Blanchard & Gabi Matei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava