Concert pascal
MOPAN Suceava

Federația Română de Fotbal a decis să anuleze competițiile naționale de copii și juniori din sezonul 2019/2020. Hotărârea a fost luată împreună cu reprezentanții cluburilor din fotbalul juvenil, după ce Guvernul a anunțat că elevii nu se vor mai întoarce la școală până la toamnî, vizează nu mai puțin de 31 de competiții, excepție făcând doar Liga Elitelor U19.

”Federația Româna de Fotbal, în urma consultărilor avute cu reprezentanții cluburilor, a decis să încheie sezonul competițional pentru copii și juniori. Singura competiție care rămâne întreruptă este Liga Elitelor U19, a cărei câștigătoare are dreptul de a participa în UEFA Youth League.
În urma consultărilor avute cu membrii afiliați, din dorința de a proteja copiii și a diminua riscul infectării, având în vedere și faptul că nu există o miză competițională de tip retrogradare/promovare, dar și pentru a putea începe pregătirea sezonului următor, administrația FRF a luat decizia de a anula toate competițiile de copii și juniori de pe teritoriul României pentru sezonul 2019/2020, în total 31 de competiții. În același timp s-a căzut de acord ca reluarea antrenamentelor să reprezinte prioritatea cluburilor imediat ce condițiile sanitare și legale o vor permite.
Anterior, pe 9 martie, FRF luase hotarârea de a întrerupe toate competițiile de copii și juniori organizate de FRF și Asociațiile Județene de Fotbal până la redeschiderea școlilor”, se arată în comunicatul Federației Române de Fotbal.

În acest sezon, județul Suceava era reprezentat de trei cluburi în competițiile naționale de juniori, este vorba de LPS Suceava, cu grupele de U19, U17 și U16, Juniorul Suceava, cu grupele de U19 și U17, și Junior Câmpulung Moldovenesc, cu grupa de U15.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava