MOPAN Suceava

Federaţia Română de Fotbal a efectuat o serie de modificari în cadrul regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a la finalul sezonului 2017/2018. Noutatea o reprezintă faptul că partidele vor fi stabilite nu prin împerechere directă cum era până acum, ci printr-o tragere la sorţi care va avea loc în luna februarie.
Conform “regiunilor” stabilite în ultima şedinţă a Comitetului Executiv, câştigătoarea Ligii a IV-a din Suceava se va duela la barajul de promovare cu una dintre campioanele judeţelor Botoşani, Iaşi, Neamţ, Vaslui sau Bacău. Jocurile de baraj se vor disputa în dublă manşă, pe datele de 16 şi 23 iunie.
Şomuz Fălticeni are cele mai mari şanse de a reprezenta judeţul Suceava la barajul de promovare, trupa antrenată de Radu Anania având la finalul turului de campionat un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului Ligii a IV-a.
Avântul Albeşti (Botoşani), Ceahlaul Piatra Neamţ (Neamţ), Victoria Leţcani (Iaşi), ACS Gauss Bacău (Bacău) şi FC Vaslui (Vaslui) sunt celelalte cinci campioane judeţene de toamnă din zona de nord a Moldovei. AJF Suceava are obligaţia să comunice către Departamentul Competiţii din cadrul FRF, până la data de 11 iunie, numele echipei calificate la baraj şi să transmită Certificatul de Identitate Sportivă al acesteia. Tot până la acea dată, clubul participant la baraj este obligat să achite către AJF suma de 3.000 de lei, reprezentând cheltuielile cu îndemnizaţiile arbitrilor şi observatorilor. Nerespectarea acestei obligaţii conduce la neprogramarea echipei în cauza la jocul de baraj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava