MOPAN Suceava

Nordis Group, companie românească specializată în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, semnează continuarea parteneriatului cu Federația Română de Fotbal, sprijinind Comisia Centrală a Arbitrilor și în următorii 4 ani.

Parteneriatul între Nordis Group și Federația Română de Fotbal a fost inițiat anul trecut în luna decembrie, iar în urma colaborării de succes ce presupune susținerea Comisiei Centrale a Arbitrilor, cei doi parteneri doresc să prelungească parteneriatul menit să ducă arbitrajul românesc la cel mai înalt nivel.

Nordis Group este partener exclusiv al Federației Române de Fotbal, fiind prima companie imobiliară care investește în fotbalul românesc, susținând și naționalele U19 și U20 ale României.

“Parteneriatul fructuos din ultimul an cu Federația Română de Fotbal ne-a întărit dorința de a oferi sprijin în continuare sportului din România. Este foarte important să credem în capacitatea sportivilor noștri de a deveni campioni și să-i susținem la fiecare pas. Consider că este datoria generației noastre de a susține reușitele realizate în România. Suntem mândri și onorați să continuăm acest parteneriat prin care ne alăturăm Federației Române de Fotbal în drumul spre excelență”, a declarat Emanuel Poștoacă, Președinte și Fondator Nordis Group.

“Mă bucur că Nordis își continuă sprijinul pentru arbitrajul românesc, alegând să prelungească angajamentul semnat în decembrie 2020. Iată că, într-un timp atât de scurt, Federația Română de Fotbal a câștigat încrederea unei companii românești de prestigiu, confirmând încă o dată că este cel mai bun coechipier pentru mediul de business din România”, a precizat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

“Este o bucurie și o mândrie să văd că Nordis Group, unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de real estate din România, a decis să prelungească sprijinul pe care-l acordă arbitrajului românesc. Le mulțumesc pentru încrederea acordată și sunt sigur că împreună vom putea realiza lucruri frumoase prin dezvoltarea arbitrajului românesc”, a declarat Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Mai multe detalii: https://bit.ly/3F8W7RX.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava