• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Federația Română de Fotbal este prima instituție sportivă care se alătură campaniei „Donează Sânge Constant”, inițiată de Crucea Roșie Română, cu scopul de a atrage atenția publicului că nevoia de sânge este constantă.

Astfel, Federația Româna de Fotbal a acceptat să își doneze simbolic microfoanele FRF TV și să poarte cubul de microfon al campaniei, cu îndemnul „Donează Sânge Azi” și cu denumiri ale grupelor de sânge, la fel cum au facut-o în ultimele luni 12 posturi naționale de televiziune și radio. Cubul campaniei va fi folosit la interviurile pe care reporterii FRF TV le vor avea cu jucătorii primei naționale de fotbal a României cu ocazia partidelor cu Norvegia și Malta, devenind astfel o voce importantă pentru oamenii ale căror vieți depind de o tranfuzie sanguină.

Mai multe detalii: http://bit.ly/2I9ek5q

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava