Concert pascal
MOPAN Suceava

FRF transmite un mesaj de susținere și responsabilitate către toți jucătorii români, legitimați la cluburile din România și din străinătate. În această perioadă de mari provocări pentru întreaga societate, FRF își reafirmă susținerea pentru toți membrii familiei fotbalului românesc. Suntem preocupați de situația fiecărui participant la fenomenul fotbalistic, jucători, spectatori, antrenori, membri ai staff-urilor tehnice și medicale, manageri și arbitri.

Aici, în țară, lucrăm împreună cu toți cei implicați pentru a identifica cele mai bune soluții, competiționale, normative și financiare, astfel încât această pandemie și efectele ei să ne afecteze cât mai puțin.

Pe cei care activează în străinătate și se află în acest moment în alte țări, îi îndemnăm să demonstreze prin comportamentul lor grijă față de sine și de cei dragi, protejând astfel prin sacrificiul personal al depărtării de casă. Așa ne arătăm unitatea în solidaritate ca români!

FRF prezintă azi harta tuturor jucătorilor români născuți începând cu 1 ianuarie 2002 (în atașament), legitimați sau aflați sub formă de împrumut la cluburi din primele trei ligi alte tururor țărilor membre UEFA.

Un total de 163 de jucători cu naționalitate română, având minimum 17 ani împliniți, activează în acest moment la cluburi din primele trei eșaloane ale Europei. Fie legitimați la aceste cluburi, fie sub formă de împrumut, analiza noastră acoperind toate cele 54 de țări membre UEFA (fără România, firește).

Lista completă este disponibilă aici: https://bit.ly/2J8yCg7.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava