Concert pascal
MOPAN Suceava

Fuego vine în ajun de sărbători cu un colind cu care sigur va impresiona inimile celor dragi, dar și al celor care îl ascultă de ani buni. Paul Surugiu a lansat Ninge în Rai, iar versurile sunt dedicate tuturor celor care iubesc Crăciunul, tradițiile românești, dar și muzica de calitate, notează click.ro.

Paul Surugiu este fără doar și poate unul dintre cei mai valoroși artiști din România. De mai bine de 20 de ani, Fuego, după numele de scenă al cântărețului, a știut să rămână chiar și printe tinerele generații printre preferințe.

Fire credincioasă, Fuego a adus în versurile sale credința, iubirea pentru Dumnezeu, pentru părinți, apropiați și pentru sfintele sărbători. Luna decembrie este una emoționantă pentru artistul celebrului cântec „Împodobește, mamă, bradul”, cântată cu Irina Loghin, iar asta pentru că este unul dintre cei mai mari familiști, fiind mereu în sânul celor dragi. Apreciat de public, Paul Surugiu a strâns vizualizări semnificate cu noul colind Ninge în Rai, care cu siguranță se va auzi în casele tuturor românilor, scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fuego-colind-craciun-paul-surugiu-ninge-in-rai-406334.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava