Paul Surugiu, în vârstă de 41 de ani, cunoscut în rândul celor care îi ascultă muzica şi îi apreciază concertele sub numele de Fuego, a făcut o afirmaţie controversată în cadrul unui text scris pe pagina personală de Facebook. În ciuda faptului că se bucură de aprecierea a mii de persoane, el a declarat că nu se simte o vedetă şi că, din contră, eticheta de persoană publică nu îi este pe plac, notează click.ro.

“Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva, încercând doar să-mi văd de treabă și să muncesc pentru tot ce mi-am propus să realizez in viață. Sincer, nici vedetă nu sunt! Nu prea rezonez cu termenul asta și nici o viața ca atare nu trăiesc! Merg la piață, la cumpărături, sunt un om normal și-mi găsesc fericirea tocmai în aceste lucruri simple. Uneori mi-aș dori nici să nu mă cunoască lumea, să trec așa, neobservat!”, a precizat Fuego, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fuego-nu-se-regaseste-viata-de-vedeta-uneori-mi-dori-sa-trec-asa-neobservat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava