MOPAN Suceava

Paul Surugiu Fuego revine pe micul ecran cu un nou sezon al emisiunii ”Drag de România mea”, la TVR 2, din 4 aprilie. Printre primii invitați se numără Andreea Marin și Cove. Într-un interviu pentru Click!, artistul vorbește despre emisiune, pictură, copilărie, dar și despre spectacolul de la Sala Palatului, pe care deja l-a reprogramat de trei ori.

  • Click! Când revii pe micul ecran la TVR 2?

Paul Surugiu Fuego: Sezonul al șaselea al emisiunii ”Drag de România mea!” debutează duminică, pe 4 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2, chiar în ziua Paștelui Catolic. Cred că suntem o alternativă bună la tot ce se vede pe la televizor! Ne facem treaba cu profesionalism, cu decență și încercăm să aducem și informație, dar și bucurie, umor, muzică frumoasă, cântată exclusiv în limba română! Mi-am dorit din suflet ca proiectul acesta să prindă rădăcini și iată-ne ajunși la sezonul cu numărul șase, care le întrece pe celelalte, pentru că e relaxat, e cu oameni frumoși și speciali și momente pe care să le puneți aproape de sufletul vostru!

Nu suntem comerciali neapărat, suntem clasici și ne place să oferim un divertisment împachetat în simplitate și calitate. În emisiunea mea voi promova mereu oamenii valoroși și-i voi arăta pe cei care muncesc, care depun efort, care pun accentele corect în muzica lor, care îmbină performanțele cu profesionalismul și care au ceva de zis, fie că sunt în culmea carierei, fie că sunt la început de drum. Și credeți-mă, sezonul acesta veți avea mai multe surprize interesante, celebrări, pe care-i păcat să le pierdeți! Dar n-are rost să fac reclamă fără să vedeți! Eu zic să vă uitați, pentru a avea duminici perfecte, de la ora 15.00, la TVR 2, locul în care aveți mereu programe de calitate!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-exclusiv-fuego-raspunsuri-sincere-la-17-intrebari-despre-viata-sa-e-greu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava