Concert pascal
MOPAN Suceava

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, a lăsat cariera muzicală în plan secund cu un motiv precis. Artistul va avea prima expoziție de pictură, eveniment ce are loc in perioada 1 – 10 iunie 2016 , la o casă de licitații din București. În premieră, solistul își prezintă operele într-un cadru special, demonstrând astfel că nu doar muzica este cea care-l recomandă, scrie click.ro.

Arta plastică reprezintă pentru Fuego un nou mod de exprimare și o posibilitate concretă de a ajuta. Anul trecut a lanst un alt proiect prin care  să sprijine marii artiști ai României, ajunși, din diverse motive, într-o situație dificilă, dar și tinerele talente. Astfel, majoritatea fondurilor obținute din vânzarea picturilor realizate de Paul Surugiu merg către legendele României, dar și către tinerii care bat la porțile afirmării, conform sursei citate. În 8 luni, proiectul a fost o salvare pentru peste 40 de cazuri, printre care Ilie Micolov, Lucky Marinescu, Cornel Constantiniu, Aimee Iacobescu, Anca Pandrea, Elisabeta Preda, Petru Demetru Popescu, Ioan Voicu şi Gheorghe Urschi.

Citește articolul complet și vezi ce a declarat Fuego, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fuego-s-reprofilat-uite-cum-ajutat-o-pe-aimee-iacobescu

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava